welkom in balans over mij werkvormen reacties contact & info

 

missie & visie
mijn eigen weg

 

de weg die ik zelf heb afgelegd

averechtse adviezen
Ik heb in mijn leven tot nu toe een lange speurtocht gedaan naar een oplossing voor mijn chronische klachten. Depressie, chronische pijn en vermoeidheid zijn lang de rode draad in mijn leven geweest. Ik heb veel verschillende therapeuten bezocht maar niemand heeft mij kunnen helpen mijn klachten ècht op te lossen.  Sterker nog, de meeste goedbedoelde adviezen zorgden er vooral voor dat ik functioneerde op wilskracht, en mezelf steeds verder uitputte. Het enige wat  mij echt heeft geholpen, is mijn gevoelens en impulsen serieus leren nemen.

in de knoop
Ik had geleerd om mijn eigen gevoel niet (meer) te voelen. Als ik wel wat voelde, vond ik dat aanstellen of aandacht trekken. De gevoelens van anderen nam ik echter altijd zeer serieus. Daardoor had ik geen idee meer wat ik zelf nodig had, wat mij voedde en mijn leven lichter kon maken.

acceptatie en zelfkennis
Tegenwoordig weet ik dat ik geen aansteller ben, maar een hoog-gevoelig persoon. Mijn vermoeidheid en pijn zijn vaak een gevolg van overprikkeling, door bijvoorbeeld geluiden, geuren, koude, warmte…. Oftewel door omgevingsfactoren. En vooral ook door stress – van mezelf en van anderen om mij heen.  Daarnaast ben ik (over)gevoelig voor allerlei voedingsstoffen - door die te vermijden of anders te combineren, heb ik veel meer grip gekregen op mijn eigen gezondheid. Ik heb meer energie, weet beter wat mijn talenten zijn en hoe ik die in kan zetten. Ondertussen heb ik wel geleerd dat het gaat om de manier waarop ik op situaties reageer en hoe ik er mee om ga.

passie
Het bijzondere is dat ik door mijn eigen gevoel altijd serieus te nemen, ik mijn echte passie en talent nog effectiever in kan zetten: Psychische en lichamelijke puzzels oplossen en knopen ontwarren bij en met mijn klanten. Ik vind dat  ’t fijnste, en mooiste werk dat er is. En ik voel me vereerd dat ik op deze manier mensen mag helpen!