welkom in balans over mij werkvormen reacties contact & info

 

missie & visie
mijn eigen weg

 

vanzelf stromen

missie
Mijn doel is jou te begeleiden naar meer licht en lucht in je leven. Zodat alles beter door kan stromen en dingen weer als vanzelf lijken te gaan – zowel in je lichaam als in je geest.
Ik sta zelf ook lang niet altijd licht en luchtig in het leven, maar ik heb ervaren dat de oplossing (bijna) altijd te vinden is in mijn gevoel. Ontrafel en omarm je (oude) gevoelens – en je hebt de sleutel in handen!!

visie
Ik geloof dat dingen gebeuren met een doel. Dat doel kan voor iedereen anders zijn. Of het nu om je persoonlijk leven gaat of bijvoorbeeld om werksituaties, in elke uitdaging die je op je pad vindt, toont zich jouw persoonlijke doel. Jouw uitdaging, jouw weg van ontwikkeling. Wat heb jij nodig om jouw energie vrij te laten stromen en vrij te stralen?
Op het moment dat deze uitdagingen zich voordoen is het meestal helemaal niet leuk. Je wilt er vanaf – je wilt dat dingen nou eindelijk eens anders zijn – het is steeds hetzelfde thema… En helaas klopt dat precies. Tegelijkertijd is dat juist ook het fijne: Het punt waar jouw knopen het moeilijkst te ontwarren zijn, dat punt verbergt de sleutel tot jouw gezondheid en balans.

Wil je meer weten over mijn eigen ontwikkelings- en ontknopingsweg, klik dan hier.