welkom in balans over mij werkvormen reacties contact & info

 

missie & visie
mijn eigen weg

 

just-B-ok

   Dit ben ikwie ben ik?
   Mijn naam is Jannemieke Bok
   Ik ben geboren in Brabant (1969)
   en woon sinds 1992 in de stad Groningen.
   Met mijn man en twee katten leef ik in Beijum;
   hier heb ik sinds 2006 mijn praktijk aan huis.

 

wat ben ik?    
Sensi®-therapeut    -  2015 - Waalwijk (Hengelo)
Coach -  2008 - opleiding - Klaver coaching
Beeldend therapeut -  2005 - HBO  - Stenden - Leeuwarden
Docent handvaardigheid   - 1998 - HBO - NHL - Leeuwarden
Eigen praktijk just-B-ok -  2006   - voorheen InbeeldenUitbeelden
QuantumTouch -  2007  
Reiki 1 & 2 - 1999 & 2000   


 
wat doe ik?
PGB Naast mijn werk als therapeut en coach geef ik momenteel ook ondersteunende begeleiding op basis van een PGB-budget, veelal bij mensen thuis. Dit varieert van persoonlijke begeleiding op sociaal-emotioneel gebied of hulp bij de financiën, tot samen schilderijen maken (activerende begeleiding).

MBO (ROC) Ik was 5 jaar werkzaam als docent/coach van MBO-studenten. Ik gaf intervisiebegeleiding en hielp de studenten bij hun persoonlijke leerproces, door middel van leren reflecteren op hun ontwikkelingsproces. In feite was dit een combinatie van doceren en coachen.

Mensen met een verstandelijke beperking - Verder in het verleden heb ik ook gewerkt met kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking. Ik heb vakantiekampen en hobbyclubs begeleid, en heb gewerkt bij NOVO-atelier in de stad. Ik heb ook binnen het voortgezet speciaal onderwijs gewerkt, in het Praktijkonderwijs.

hoe werk ik?
Door het werk met zoveel verschillende doelgroepen ben ik goed geworden in het snel doorzien en aanvoelen van wat iemand nodig heeft. Ik heb mij nooit zo bezig gehouden met ‘hoe het hoort’ of welke methodiek ik volgens het boekje zou moeten toepassen bij een bepaalde problematiek. Ik vind het vooral belangrijk om in te zoomen op de persoonlijke behoeften van de persoon met wie ik op dat moment werk. Ik kijk, ik voel en ik reageer op het moment – altijd vanuit mijn passie om knopen te ontwarren. Ik vertrouw daarbij op mijn intuïtie.

Hier vind je meer over mijn visie en mijn eigen weg.