welkom in balans over mij werkvormen reacties contact & info

 

 

wat anderen zeggen over just-B-ok

over beeldende therapie

Helemaal voor mij
citaatJannemieke geeft me een vertrouwd gevoel – ik voel me altijd serieus genomen. Elke keer heeft ze weer iets anders bedacht, zelfs als ik denk dat  alles al geweest is. Van vilten en tekenen tot op tafel liggen of dansen. Alles om mij te helpen. Altijd met de volle 100% bij mij.  DA, 20 jaar (Veendam)
 

over sensi-therapie gecombineerd met beeldende therapie

positief
citaat Zeer blij ben ik met hoe de vorige sessie uitpakte voor mijn dochter Ester (10 jaar) en dat het een positieve ervaring is geweest voor Ester.   TdH, 47 jaar (Groningen)


over sensi-therapie

hoofdpijn weg
citaatHet is echt een wondertje, dat wat jij doet! Na 2 Sensi-behandelingen is de hoofdpijn waar ik al jaren een paar keer per maand last van had verdwenen. Ik ben al bijna 4 maanden hoofdpijnvrij (en dus ook pijnstillervrij). Via deze weg wil ik je daarvoor nog eens heel hartelijk bedanken!
Warme groet, Pauline, 47 jaar (Roden)

verrassend
citaatIk ging er zonder verwachtingen in, maar ik vond het erg bijzonder dat er zulke herkenbare dingen naar voren kwamen. Het klopte helemaal, dus wat het ook is wat je doet, het werkt!  Erik Fontaine, 38 jaar (Zuidlaren)

confronterend en warm
citaaatIk liet mij door jou behandelen omdat ik al jaren bekend ben met de restverschijnselen van een burn-out.
Enige jaren geleden heb ik een streep gezet onder mijn diagnose en heb de knop omgezet: weer gaan werken als een paard, het leven ‚leven’ ondanks mijn altijd zere lijf en disbalans. Mijzelf vaak forceren dingen te doen.
Heel fijn is dat ik daarbij enorm succes heb; steeds aan het werk en het gevoel van er toe doen. Mijn enorme vrolijkheid helpt me mijn rug recht te houden, maar..... Toch blijft het een enorme valkuil: Eigenlijk kan het niet, het continu forceren. Ik heb vaak wat steun nodig en merk dat therapieën als haptonomie, reiki etc mij vaak helpen te ontspannen, mijn lijf zichzelf te laten worden. Ik was daarom ook nieuwsgierig naar Sensi!
Ik heb mij heerlijk relaxed gevoeld na afloop en ik was verrast door je “warme” handen en de punten die je hebt aangeraakt. Ook geschrokken door alles wat zeer doet, maar eigenlijk wist ik dit van tevoren wel.
De ontspannen sfeer en ook je humoristische kijk op de dingen maakten het soms zware, lichtvoetig. Dat is FIJN!   AM, 45 jaar (Pieterburen)

woordeloos
citaatIk heb mij laten behandelen in een tijd waarin ik oververmoeid was geraakt. Het bracht mij dichter bij mijzelf en mijn lichaam vertelde tijdens de sessie al waar de knelpunten lagen - daar hoefde ik geen woorden voor te gebruiken. Het was heel subtiele behandeling, waar binnen een rustige en veilige omgeving veel aandacht en tijd aan me werd geschonken. Tijdens de behandeling werd een en ander wel benoemd, maar vooral na de behandeling op tafel werd er dieper in gegaan op wat er in mijn lichaam gaande was en op emotioneel vlak. Ik heb twee sessies gehad. Na de sessies voelde ik mij rustig en in balans.   Stefan, 43 jaar (Haarlem)

steviger
citaatIk heb je leren kennen als een aangenaam persoon. Ik vond het ook fijn om te weten dat je al jaren ervaring hebt als creatief therapeut. Met mijn passie voor kunst was dat een mooie aanvulling. Ik had nagedacht over mijn inbreng/vraag,  maar daarna losgelaten toen ik merkte dat het wel in orde was om me door jou te laten behandelen.
Na de eerste sessie voelde ik meteen een verschil: ik voelde me meteen steviger in mijn vel zitten. Eigenlijk weet ik niet wat er vanuit Sensi komt en wat vanuit andere dingen die ik rond dezelfde tijd heb gedaan. Ik voel me in ieder geval goed.   Diana, 35 jaar (Amsterdam)

inzicht en minder pijn
citaatWat me wel aanspreekt in deze therapievorm is de combinatie van aanraken, massage en orthomoleculaire kennis. Je neemt er op verschillende vlakken wat van mee en je kunt er met name op het gebied van voedingsstoffen/ dieet meteen zelf mee aan de slag, als je dat zou willen.
Bij de vervolgbehandeling van een paar weken later werd ik ook echt geraakt.
De behandeling die je gaf was prettig, ik kwam helemaal tot rust en de lichte massage en drukpunttechniek hadden een positief (warmte)effect op mijn schouder. De pijn was daardoor minder geworden. Door de rust in de behandeling en hetgeen we bespraken was ik echt tot mezelf gekomen; een paar opmerkingen van jouw kant hebben me aan het denken gezet over mijn opvoeding, hoe ik als kind tegenover mijn ouders stond en hoe dat in de rest van mijn leven een rol speelt. Ik denk daar, een paar weken verder, nog steeds over na; bedankt daarvoor.  Rita, 67 jaar (Peize)

compliment
citaatJe zegt dat dit werk je energie geeft; dat is ook duidelijk te merken als je er mee bezig bent! Bovendien vind ik je geknipt om mensen te helpen, er gaat een zekere rust van je uit, je weet mensen gerust te stellen en hebt bovendien een hele prettige stem, dat helpt ook (niet alleen bij het zingen dus). Kortom: alle complimenten! Ik heb er ook zeker wat aan gehad.  IH, 61 jaar (Groningen)