welkom in balans over mij werkvormen reacties contact & info

 

veelgestelde vragen
tarieven
belangrijke weetjes

 

wat je verder nog moet weten

afspraak afzeggen
Als een gemaakte afspraak niet door kan gaan, laat me dat dan uiterlijk 24 uur vantevoren weten. Anders zie ik mij genoodzaakt de voor jou gereserveerde tijd alsnog (gedeeltelijk) in rekening te brengen.

gekleed blijven
Sensi-therapie: Tijdens de sessies kun je je kleren aanhouden - je hoeft alleen je schoenen uit te trekken. Verder is het nodig om dikke riemen af te doen, dat geldt ook voor edelsteen- of magneetsieraden. (Bij beeldende therapie en coaching houd je uiteraard ook je kleding aan)

drinken
Het is belangrijk om na een Sensi-sessie, gedurende een paar dagen, veel water te drinken om je lichaam in staat te stellen alle losgekomen afvalstoffen af te voeren.

katten
Ik heb een praktijk aan huis - in dit huis wonen ook katten. Als je allergisch bent, moet je hier rekening mee houden. In overleg is het misschien ook mogelijk dat ik naar jou toekom. (hiervoor reken ik wel €0,20 p/km reiskosten + reistijd)

elders wachten
'just-B-ok' heeft geen wachtkamer. Als iemand je brengt, kan die persoon wel mooi wandelen in de omgeving. Of een boek lezen in de auto. Cafe Moeke Vaatstra in Zuidwolde is vlakbij en bij 'Boederijum' kun je ook rustig even wat drinken.

zakelijke weetjes
Kamer van Koophandel nummer: 53104315

Lid van NVBT  (Nederlandse Vereniging voor Beeldende Therapie); onderdeel van FVB (Federatie Vaktherapeutische Beroepen)

Lid van NIBIG   

AGB-codes:    J.W. BOK: 90102440   /   just-B-ok: 90061885   /   PGB: just-B-ok: 41418165
 

Disclaimer voor deze site: klik hier


Links
Beeldende Therapie    www.vaktherapie.nl      www.beeldendetherapie.org

Sensi®-therapie   http://sensitherapie.nl

ook over Sensi®-therapie     http://mens-en-gezondheid.infonu.nl

NIBIG    nibig.nl/het-nibig/